Начало » Новини » Новинa
Актуално
ЧЛЕНОВЕТЕ НА СИНИЯ ФЕН-КЛУБ В БОЛЯРОВО ПРОВЕДОХА ПОРЕДНАТА СИ СРЕЩА

17 Февруари 2009

Членовете на синия фен-клуб в Болярово проведоха поредната си среща

Бинка Величкова

Почитателите на „Левски” се срещнаха отново – на 09 февруари, за да обменят мнения, да споделят свои наблюдения по спортни и организационни въпроси.

Идеята за учредяване на клуб на най-ентусиазираните привърженици на синия любимец „Левски” възниква спонтанно през месец февруари 2007г. И ето че само няколко месеца по-късно, през май същата година, фен-клубът е вече факт. На учредяването му присъстват лично председателят на Националния фен-клуб на „Левски” Златин Тепсиев, който подарява знаме на новосформирания местен клуб. За председател на това регионално подразделение е избран единодушно Ончо Ончев, инспектор в Данъчно бюро. Първоначално броят на членовете е 15, но в последствие нараства и в момента е 26. Те периодично се срещат и всяка тяхна сбирка е вълнуваща, заредена с ентусиазъм и положителна енергия. През 2008г. проведените срещи са три. Освен тях е организирано посещение на футболния мач между отборите на „Левски” и „Черноморец” в гр. Бургас – събиране, за което и до днес феновете на „Левски” си спомнят със задоволство и усмивки. На първата за 2009г. сбирка на клуба участниците вземат решение съвместно с общината да бъдат организирани два турнира: по тенис на маса и бридж. Срокът за записване на желаещите е до 16.02.2009г., а на 19.02.2009г. ще стартират турнирите. Наградният фонд за тенисистите е както следва: първо място - 40лв., второ място - 30лв., трето място - 20лв. За турнира по бридж паричните награди са фиксирани в съотношение: първо място - 50лв., второ място - 30лв., трето място - 20 лв.

Тези мероприятия ще внесат известно разнообразие в живота на града, допринасяйки за емоционалния комфорт както на състезателите, така и на публиката. „Спортът - за един мирен свят !” – този девиз от недалечното минало не губи своята актуалност и днес. Защото спортът не само физически укрепва, а и сближава хората. Оттук и стремежът към повече хармония, дружба, солидарност, здраве...

А съвременният наш свят толкова се нуждае от тях!

  •