Начало » Новини » Новинa
Актуално
ВОДЕН ОСТАВА ВЕРЕН НА СОЦИАЛИСТИТЕ

19 Юни 2009

Воден остава верен на социалистите

Янка Микова

„Ние ви вярваме, затова винаги сме били червени” – така се обърнаха жителите на Воден към кандидатите за народни представители от Коалиция за България Атанас Мерджанов, Петър Кънев и Красимир Дюлгеров. Защото благодарение на сегашното правителство и подкрепата на депутатите от БСП в селото се извършва преустройство и оборудване на Дом за стари хора, доизгражда се канализацията в населените места. Не са забравили, че мажоритарният кандидат Петър Кънев е подкрепил издаването на книгата с първата история за селото и е дарил компютри за детските заведения.

Водачът на листата Атанас Мерджанов сподели, че действително този мандат от управлението на правителството е бил особено успешен за боляровския край, защото са се реализирали проекти, които са повишили благосъстоянието на хората. Той напомни, че в момента светът се намира в икономическа криза – криза, която ще има негативно влияние и върху нашата страна. За да може да се овладее този процес е необходимо стабилно правителство със стабилна икономика. А това може да го направи само лявата партия.

В разговорите с населението на Воден кандидатите за депутати в 41 НС добавиха, че в деня на изборите разчитат на тяхната подкрепа, за да им бъдат отново полезни за подобряване стандарта им на живот.

  •