Начало » Новини » Новинa
Актуално
КМЕТЪТ НА БОЛЯРОВО И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБС ЩЕ УЧАСТВАТ В СРЕЩА С ПРЕЗИДЕНТА НА РБ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ И ПРЕМИЕРА НА СТРАНАТА БОЙКО БОРИСОВ

16 Февруари 2010

На 18 февруари в Пловдив ще се състои Общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България. Община Болярово ще бъде представлявана от кмета на общината Христо Христов и председателя на Общинския съвет Димитър Желев. Ръководството на НСОРБ ще направи отчет за извършената работа през изминалата година.

От 14,00 часа се предвижда връчване на споразумение с общините по проект „Глобални библиотеки”. Във връзка с този проект на територията на общината са одобрени три библиотеки – библиотеката към читалище „Възраждане” – гр. Болярово, библиотеката към читалище „Светлина” – с. Мамарчево и библиотеката към читалище „Стефан Караджа” – с. Стефан Караджово.

Вечерта от 18,00 часа кметът на общината Христо Христов и председателят на Общинския съвет Димитър Желев ще участват в среща с президента на Република България Георги Първанов и премиера на страната Бойко Борисов.

  •