Начало » Новини » Новинa
Актуално
ПЪТЕН ЛИСТ ЗА МАГИСТРАЛАТА НА ЖИВОТА

22 Юни 2010

Бинка Величкова

Завършването на етап от обучението за всяка личност е вълнуващо събитие, което дълго се помни. Защото полученият документ за образование дава ново самочувствие , отваря с невидима ръка вратите към професионалната житейска реализация.

На 15 юни 2010 г. в СОУ „ Д- р Петър Берон”- град Болярово тържествено бяха връчени удостоверенията за завършено основно образование на осмокласниците и дипломите на зрелостниците, положили успешно изпитите от първата сесия .

Сравнително нисък е процентът на онези, които ще се явят на септемврийската( допълнителна) сесия.

В присъствието на преподаватели, ученици и някои родители директорът на училището Васил Гаджуров се обърна към получилите своите удостоверения и дипломи с напътствени думи и пожелания никога да не забравят своето училище.

Защото техните ученически години протекоха тук.Накъдето и да ги поведе занапред просторната магистрала на живота , усвоените знания и умения ще им помагат да реализират мечтите си.

А най-добрите заслужено бяха отличени с грамоти-паметен жест за тяхното достойно представяне през периода на обучението.

Нека им пожелаем още веднъж успехи , дръзновение , воля и оптимизъм- във време като днешното те непременно ще им бъдат по-нужни от всякога!

  •