Начало » Новини » Новинa
Актуално
ПАУЛ ХАЙДРИХ:

4 Октомври 2010

Каква е целта на днешното Ви посещение?

Искам да се убедя,че жените от ДВУИ- село Малко Шарково и Защитеното жилище в град Болярово,както и персонала се чувстват добре при сегашните условия,за които работихме дълго време и ще продължаваме да работим.

Доволен ли сте от видяното?

Да. Наистина промяната е положителна и за мен това е голямо удовлетворение.

Кога ще е следващото ви посещение?

Лично аз най-вероятно ще дойда отново след година,предишното ми също беше преди година,но още не мога да кажа със сигурност.

Имате ли планове и идеи за бъдещото подобряване на условията в ДВУИ- с.Малко Шарково и Защитеното жилище в град Болярово

Да… Към втори блок ще се направи една пристройка,за да се осигури и на тях дневна стая, надявам се при следващото ни заседание на управителния съвет да се гласува за това и финансова помощ.

Оказа се,че Защитеното жилище тук е правилният път и много искахме да се направи такова и в Стефан Караджово, да се одобри този проект, за да се даде възможност на повече жени да живеят в общината. Това защитено жилище в Болярово показа,че трябва да се направи и друго..

Доволни ли са от съвместната си работа с кмета на общината Христо Христов и директора на дома Дафинка Георгиева?

Продължаваме да работим с тях . Дори и понякога да имаме дребни разногласия, става въпрос за жените с увреждания, а те заслужават да се отдадем на тази кауза в името на подобряване на условията за тях. Още преди 10 години искахме да допринесем за това. Това е десетото ми посещение и няма със сигурност да е последното!

Благодаря Ви!Надявам се да се видим и да поговорим с Вас отново!

  •