Начало » Новини » Новинa
Актуално
СПОРТНИ ВЕСТИ

14 Октомври 2010

На 2 октомври 2010 г. футболистите от “Ботев” – град Болярово победиха отбора на село Калчево. Заслуга за тази победа с резултата 3:1 в полза на нашите момчета имат най вече голмайсторите Георги Христов, Димо Петров и Христо Георгиев.

Играта протече при надмощие за футболистите на Болярово, които показаха добра форма, спортен дух и завидна резултатност.

Нека и занапред ни радват с нови футболни победи!

Благодарение на отличната организация, създадена от председателя на фенклуба на “Левски” Ончо Ончев боляровските почитатели на синия отбор имаха възможност да наблюдават “на живо” футболната среща в град Сливен с местния отбор. За жалост техните любимци не ги зарадваха с победа. Макар отборът на “Левски” да поведе, след гола на Дарко Тасевски домакините изравниха и резултатът остана 1:1 до края на мача

Ръководството и членовете на синия фенклуб в Болярово изказват благодарност на бизнесмените, подпомогнали материално реализирането на това пътуване – Велко Велев, Венцислав Илиев и Христо Янев, както и на директора на СОУ “Д-р Петър Берон” Васил Гаджуров, дал съгласието си за ползването на транспортната услуга.

  •