Начало » Новини » Новинa
Актуално
ПРАЗНИЦИТЕ В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА В СЕЛО ВОДЕН

21 Октомври 2010

Златка Янева( директор на Дома)

На 12 октомври 2010 година в Дома за стари хора в село Воден отпразнувахме 81 годишен рожден ден на Елена Иванова Михова. Беше организирана почерпка от страна на рожденичката и голяма торта за целия персонал.

Всички потребители присъстваха на празника. Беше поднесен подарък от всички домуващи и персонала, от което баба Елена беше приятно изненадана. Имаше организирана музикална част с различна по вид музика.

Много от присъстващите пророниха сълзи от радост по повод прекрасното тържество , организирано за тях.

Имаше индивидуални изяви от потребителите, изпълнение на народни песни, хумор. Поздрави с народни песни отправиха и персонала към баба Еленка. Накрая завихме кръшно българско хоро.

Не пропуснахме и религиозния празник Петковден.

Петка от Дома за стари хора- село Воден пожела да отбележим празника й подобаващо. За целта подготвихме богата почепка. Другите възрастни хора от дома уважиха с присъствието си и поздравленията си именичката. От тяхно име и от това на персонала й беше поднесен подарък.

Петка благодари сърдечно за красивия букет от цветя с ваза, които през всичките години ще осветяват стаята, в която живее. Обстановката беше приятна, потребителите удовлетворени от организираното тържество и с пожелания да има други такива.

  •