Начало » Новини » Новинa
Актуално
С ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ И ЗАРЯ ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА В СЕЛО МАМАРЧЕВО

26 Септември 2011

Лора Величкова

Хора от цялата община, а и от по-далечни градове и села събра на 24 септември 2011 година празника на село Мамарчево. Празничният концерт започна от 18 часа с оркестър „Странджанско настроение”, които веселиха хората с неотразимите си както винаги изпълнения. А след 21 часа всички, събрали се на площада имаха възможност да чуят известната народна изпълнителка Жечка Сланинкова. С поздрави и хора тя веселеше хората, събрали се от близо и далеч. Имаше много гости, както и местни хора, кметове и кметски наместници от селищата на общината, бивши общински съветници.

След неотразимата Жечка Сланинкова за настроението на събралите се жители и гости на селото се погрижи народният изпълнител Георги Костов. А с празнични поздравления и слова съм всички се обърнаха кандидатите за кметове от БСП- Христо Христов( кандидат за общински кмет, четири мандата кмет на община Болярово) и Марчо Добрев ( кандидат за кмет на село Мамарчево).

В късната вечер небето беше озарено от празнична заря, спонсори, на която бяха община Болярово, семейство Милена и Велко Велеви и д-р Янко Митев. Всички бяха приятно изненадани и възхитени от красивите, пъстри ракети.

До късно село Мамарчево беше огласяно от поздрави, песни и смях, защото мамарчевци умеят да празнуват и го доказаха за пореден път. Да им пожелаем още дълги години да се радват на празника си и да посрещат все така гости от близо и далеч!

  •