Начало » Новини » Новинa
Актуално
СРЕЩА С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ЗЛАТИНИЦА

6 Октомври 2011

Водачът на листата на БСП и кандидат за общински кмет представи листата в село Златиница

Лора Величкова

На 5 октомври 2011 година от 10 часа кандидатът за кмет и водач на листата на кандидатите за съветници от БСП Христо Христов се срещна с жителите на село Златиница. Макар и едно от най-малките села в общината жителите там не са забравени. Всички отлично познават кандидата на БСП като кмет 4 мандата, а някои още от преди това.

На срещата присъства и друг кандидат от листата – Петър Гурманов от село Мамарчево- също познат от години на жителите на съседното за него село.

Христо Христов и Петър Гурманов представиха листата на БСП е накратко разказаха за обещаното и изпълненото през предния мандат, като и за предстоящите проекти на територията на общината. Радваща новина за жителите тук е подмененото изцяло улично осветление, както и вече ремонтирания път за Елхово минаващ през селото. Остава проблемът за високото скорост, с която преминават превозните средства по този път, но той, сподели Христов, предстои да се реши, най-вероятно с поставянето на камера.

Поставени бяха проблеми- за транспорта, за хигиената в селото и довършването на църквата в селото. Начинът на решаването им тепърва ще се търси. Жителите на селото изказаха благодарността си за грижите към тях на кметският наместник Димитър Бъчваров, както и в частност на общинския кмет Христо Христов.

  •