Начало » Новини » Новинa
Актуално
ЖЕНИТЕ-СОЦИАЛИСТКИ ВЗЕХА РЕШЕНИЕ ЗА НАСРОЧВАНЕ НА ПЪЛЕН ЦИКЪЛ ОТЧЕТИ И ИЗБОРИ В ОБЕДИНЕНИЕТО

16 Януари 2012

На разширено заседание на Националния съвет на „Обединението на жените-социалистки"беше взето решение за насрочване на пълен цикъл отчети и избори в Обединението.

Той ще стартира на 20-ти януари и ще приключи на 31-ви март 2012 г. Общинските клубове на Обединението предстои да анализират своята дейност и резултатите от местните избори. Разчитайки посланията на избирателите, ще бъде поставена основа, върху която да стартира подготовката за предстоящите парламентарни избори. Беше взето и решение Националната конференция на Обединението да се проведе до края на месец март 2012 година.

Немалко жени-социалистки се представиха достойно в проведените местни избори и завоюваха управленските позиции, за които се състезаваха. По отношение на листите за общински съветници от избраните 1167 съветника от БСП, 379 са жени, което също е един добър резултат.

Жените-социалистки отчетоха работата на Обединението по отношение на международната дейност на БСП през 2011 година и очертаха приоритетите в участието на Обединението в международен план през 2012 година. Те си пожелаха вдъхновение и добре свършена работа, за да могат да се поздравят с победа на предстоящите парламентарни избори.

Таня Атанасова

  •