Начало » Новини » Новинa
Актуално
ОБЩИНИТЕ ТУНДЖА, СТРАЛДЖА И БОЛЯРОВО ПОСРЕЩАТ ПРОЛЕТТА ЗАЕДНО

23 Март 2012

Лора Величкова

На 22 март 2012 година в 19.30 служители на трите общини- Болярово, Тунджа и Стралжа се събраха отново заедно в комплекс „Екатерина” край село Веселиново, за да отпразнуват настъпилата пролет. Всеки от тримата общински кметове Христо Христов(община Болярово), Георги Георгиев(община Тунджа) и Митко Андонов(община Стралжа) приветства служителите си и всички присъстващи с настъпващата пролет. Христо Христов се обърна към всички, изразявайки задоволството си,че отново служителите на трите общини са заедно и се радва при всяка възможност това да става. Пожела на всички успехи и щастие. Митко Андонов също каза мили приветствени думи за положителните емоции, които носи настъпващата пролет и пожела на всички нови успехи и все такива хубави поводи, които да събират всички заедно. Своеобразният домакин Георги Георгиев, на територията на чиято община се състоя събитието, също не спести милите и трогателни слова. Обърна се към колегите си и всички в заведението, изразявайки радостта и благодарността си, че са отново заедно всички и пожела на себе си и на колегите си все така успешна работа и много радост и усмивки през поредния мандат.

Приятна изненада за всички беше присъствието на специалният и обичан от всички гост- депутатът от 31 ви избирателен район- Ямбол и председател на областния съвет на БСП- Атанас Мерджанов. Господин Мерджанов не скри радостта си да е с тримата кмета от родния си край, на които безкрайно се възхищава, каза колко е щастлив да е сред земляците си- хората, на които многократно е печелил доверието. С всеизвестното си красноречие Атанас Мерджанов сподели развълнувалите го в този момент мисли, свързани с обичаната от него Ямболска област и пожела на всички успехи и щастие.

Още един скъп гост се присъедини по-късно към събралите се служители на трите общини- кметът на община Първомай- Ангел Папазов със съпругата си. Макар и отдалеч, той успя да се присъедини към колегите си, с които има възможността да работи през този мандат на РАО „Тракия”. Припомням, че Ангел Папазов е председател на Контролния съвет на РАО „Тракия”, а един от членовете е кметът на община Болярово Христо Христов. Един от заместник-председателите на Управителния съвет е кметът на община Тунджа Георги Георгиев.

Други гости от Първомай за вечерта, бяха и прекрасните и талантливи изпълнители на оркестър „Първомай”. Те се грижеха през цялата вечер за доброто настроение на всички и без съмнение успяха да зарадват присъстващите си с невероятните си изпълнения на музика в разнообразни стилове. Както винаги изборът на своебразния домакин – кметът на община Тунджа Георги Георгиев беше сполучлив и както самият той каза в началото на вечерта- служителите на трите общини ще чуят нещо наистина много добро като изпълнение и най-вече различно.

Несъмнено поредната среща на служителите на трите общини беше полезна и приятна. Кметовете, заместник- кметовете, секретарите, както и останалите, работещи в общинските администрации на трите общини бяха особено доволни да обменят информация, да заздравят старите професионални познанства и приятелства и да създадат нови такива. Новите служители и заели нови постове през тази година бяха представени на колегите си от съседните общини. Много разговори, добро настроение, танци и положителни емоции съпътстваха през цялата вечер това поредно събиране на трите общини. Този вид събирания, вече станали традиция при всяка, макар и рядка възможност несъмнено ще продължат, защото има поводи, които заслужават това. А служителите на трите общини определено също заслужават да работят и да се веселят все така заедно.

  •