Начало » Новини » Новинa
Актуално
" ЧИСТОТАТА НА ОБЩИНА БОЛЯРОВО- НАША ОБЩА ЦЕЛ”

11 Април 2012

Лора Величкова

Във връзка с тази кампания 10 април 2012 година беше обявен за общински ден за почистване под мотото „Чисти с мен”. Кампанията „Чистотата на община Болярово- наша обща цел” се проведе по повод настъпилата Първа пролет и Великденските празници.

На 10 април в цялата община всички служители на различните институции и желаещи граждани излязоха навън, за да почистят своето населено място. В град Болярово, разпределени по райони да почистят града си, отзовавайки се на призива, се включиха служителите на различни институции- общинска администрация, „В и К”- клон Болярово, Полицейски участък- град Болярово, ГПУ-Болярово, отдел „Социална закрила”, ПК „Напредък”, МП „Странджа”. Своя бригада по почистването имаха и СОУ „Д-р Петър Берон” и ЦДГ „Здравец”. От страна на гражданите пък представители бяха членовете на пенсионерски клуб „Болярка”. Отделно по-съвестните жители на града отделиха време и с желание почистиха пред жилищните сгради, в които живеят и стопанисват тротоарите, дворните места и други терени.

Това се случи и в другите населени места на общината- служителите към общинската администрация и желаещите жители се постараха да допринесат за почистването и освежаването на своето село.

Похвална е тази инициатива и усилията на всички, включили се в кампанията- със своя труд те допринесоха наистина общината ни да стане по- чиста, красива и едно по-добро място за живеене. Нека по-често мислим в тази посока и самите ние ще се чувстваме по-добре, а резултатите от труда ни ще ни радват всеки ден, излизайки навън и минавайки в по-чистите и красиви райони.

  •