Начало » Новини » Новинa
Актуално
И ОБЩИНА БОЛЯРОВО СЕ ВКЛЮЧИ В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ“ НА BTV

11 Май 2012

Лора Величкова

Кампанията на BTV „Да изчистим България за един ден“ не подмина и нашата община. „От 4 години насам опитът „чистене на една държава за един ден“ се предава от страна на страна. През 2012 г. акцията ще бъде глобална.Денят за България е 12 май“- призоваха колегите от BTV. „Амбицията „Да изчистим“ е всички заедно да направим света по-чист,по-уютен и по зелен“- четем в сайта на медията.

И община Болярово се включи с желание в тази кампания,като за такъв ден при нас бе предвиден 11 май 2012 г. През целия ден служители на общинската администрация, както и представители на други институции и служби като Полицейски участък- Болярово, „В и К“, Център за спешна медицинска помощ, Защитено жилище- Болярово,ДВУИ- с. Малко Шарково, СОУ „Д-р Петър Берон“ както и други жители на Болярово и общината. Всяка група имаше свой район,за да може да се почисти целия град.

Освен в общинския център във връзка с кампанията в почистването се включиха и жителите на всички села,под ръководството на кметове и кметски наместници по населените места бе създадена добра организация за почистване и резултатите са налице.

Хубава инициатива и добри резултати можем да кажем,поглеждайки свършеното.Дано не само в нашата община макар и с много труд за един ден в цялата ни страна да стане по-чисто,по-уютно и по-зелено,както ни призоваха от BTV!

  •