Начало » Новини » Новинa
Актуално
Благодарствено писмо

11 Декември 2012

 

Благодарствено писмо

 

  Колективът на ЦДГ „Иван Илчев"- с. Стефан Караджово, група „Звънче" изказва гореща благодарност на работниците, трудещи се по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" проект „Нов избор", реализиран от община Болярово.

  Те грижливо почистиха двора на детската градина и осъществяват системна поддръжка на облагородения район. Години наред дворното пространство беше занемарено, почти в окаяно състояние.

  Под ръководството на кмета Тодор Куртев нужните дървета и храсти бяха премахнати, а тревните площи- окосени. Почистена беше площадката за игра и всичко придоби естетичен вид. Освен това своевременно бяха нацепени и прибрани дървата за огрев.

  Работниците се трудят ежедневно и на други обекти в селото, което придоби друг облик благодарение на техните усилия. Защото се вършат полезни неща.

  Благодарим сърдечно и на общинския кмет г-н Христо Христов, като отправяме апел: да има и занапред такива програми и се създават нови работни места за хората- в с. Стефан Караджово, а и в другите населени места на територията на общината.

 

                                                     Ланда Иванова,

                                                     сарши учител в ЦДГ „Иван Илчев"- с. Стефан Караджово

                                                    (филиал на ЦДГ „Здравец"- гр. Болярово)

 

  •