Начало » Новини » Новинa
Актуално
С празнична програма децата от ЦДГ „Здравец” посрещнаха дядо Коледа

21 Декември 2012

С празнична програма децата от ЦДГ „Здравец" посрещнаха дядо Коледа

 

Лора Величкова

 

 

 С весела програма децата от ЦДГ „Здравец"- град Болярово посрещнаха  на 20 декември 2012 година дългоочаквания дядо Коледа. Облечени в красиви роклички, закупени с пари, дарени от госпожа Милена Велева, първи се представиха момиченцата от група „Мики Маус". Освен на госпожа Велева и фирма „ТрансВел ВМХГ", с дарение от 200 лева, децата и техните учителки изказват благодарност и на госпожа Радка Стойкова ( „Странджа СИС", дарила 50 лева, както  и на Пена Драгоманова (ЕТ „Драгоманова 57"), спомогнала малчуганите със 70 лева.

    Освен специалният гост дядо Коледа, гости на детското тържество гостуваха  кметът на общината Христо Христов, заместник-кметът Нина Терзиева, общинският съветник Янко Анев, близки и родители на децата А малките палавници и от двете групи бяха подготвили чудесна празнична програма, за да зарадват своята публика с песни, танци и стихове. Момчетата от предучилищната група поздравиха присъстващите и с коледарски песни.

   Всяко от децата получи подарък от добрия старец, а и от общинския кмет. Имаше и томбола, в която, благодарение на щедростта на спонсорите, всяко дете получи награда. Лицата на дечицата сияеха от благодарност и задоволство.

  А с останалите дарени парични средства ще бъдат закупени играчки и други подаръци за малките обитатели на уютната ЦДГ „Здравец". 

  •