Начало » Новини » Новинa
Актуално
Честит юбилей на Йовка Дженкова!

25 Януари 2013

Честит юбилей на Йовка Дженкова!

 

Лора Величкова

 

На 25 януари 2013 година една от най-дългогодишните служителки на община Болярово и настоящ началник на отдел „Управление на собствеността и териториалното устройство" Йовка Дженкова събра колегите си, за да отбележи своя юбилей.

От името на цялата общинска администрация кметът на общината й поднесе подарък и красив  букет, като й пожела много здраве, лични и професионални успехи. Освен своя личен юбилей, който ще отпразнува  и вечерта с близки и приятели, днес тя може да отбележи и професионален, защото през февруари 1983 година е започнала първата си работа в общината, отбеляза кметът. Всъщност целият й трудов стаж е в община Болярово.

Усмихната, както винаги Йовка Дженкова прие поздравленията и подаръка трогната. Наскоро, на тържеството по повод  Бабинден (21 януари 2013 година) тя получи грамота за „Най-усмихната баба". Това безспорно е така- и като отличен специалист, и като съпруга и майка, и като баба на две прекрасни внучета, тя е винаги усмихната, което несъмнено прави добро впечатление.

Аз лично й желая още много професионални успехи, да е винаги обичана и обградена с истински приятели и да е много щастлива съпруга, майка и баба. 

  •