Начало » Новини » Новинa
Актуално
Изнесено заседание на Областния съвет на Младежко обединение в БСП- Ямбол на територията на община Болярово

18 Март 2013

Изнесено заседание на Областния съвет на Младежко обединение  в БСП- Ямбол на територията на община Болярово

 

Лора Величкова

 

 

 На 16 март 2013 година от 16 часа се проведе заседание на Областен съвет на младежкото обединение в БСП- Ямбол. Изнесеното им заседание бе на територията на община Болярово и освен членовете на Областния съвет от Болярово- Красимир Григоров(председател на младежката организация на Болярово) и Пламен Петков (общински съветник на Болярово от листата на „Коалиция за България") присъстваха и други членове от ръководството на боляровската младежка организация като гости.

  По първа точка от дневния ред присъстващите членове на Областния съвет  обсъдиха  представената им от Цветелина Тончева (областен координатор и председател на младежката организация в Стралджа) за актуалната политическа обстановка.

  По следващата точка коментираха политическата рамка на БСП от заседанието на 48-мия конгрес на  БСП, която е радикална промяна. Интересни бяха информацията и посланията от конгреса, споделени от присъствалите на него членове. След подробното и изчерпателно обсъждане на първите две точки, дойде  ред и на обсъждането и предложения за младежки инициативи в областта на предстоящата предизборна кампания, а след това присъстващите изготвиха график за провеждане на заседанията на общинските организации в област Ямбол. За Болярово датата е 24 март.

  Анализ на участието на Младежкото обединение в изминалия национален референдум бе по следващата точка, а по последната за областни координатори бяха предложени Цветелина Тончева(настоящ координатор и председател на младежката организация в Стралджа) и Красимир Йорданов- член на Националния съвет на младежките организации). За отговорник на архива на МО бе избран Станислав Костов. 

  •