Начало » Новини » Новинa
Актуално
Безплатни кардиологични прегледи в община Болярово

18 Март 2013

Безплатни кардиологични прегледи в община Болярово

 

На 15 март прегледите бяха в село Воден, днес (18 март) са в Мамарчево, а на 25 март са в Болярово

 

Лора Величкова

 

 

 Безплатни кардиологични прегледи в няколко населени места на община Болярово  се провеждат през март. Те се правят от специалисти от Специализираната болница за активно лечение по кардиология в Ямбол.

  Първите такива прегледи бяха на 15 март 2013 година в село Воден. В интелвала от 10 ч.  до около 15.00 часа бяха прегледани 35 души, от които 7 вече са на лечение в Кардиологичната болница на град  Ямбол. Специалистите, провели прегледите бяха

 д-р Чорбаджийски и д-р Черкезов. На 17 март от селото с  кола от  болницата бяха взети за лечение 4 пациента, а на 18 март още трима от общо около 15 предвидени за болницно лечение. След извършените допълнителни прегледи и процедури при 2-3 дневно болнично лечение с тяхна кола ще ги върнат обратно във Воден.

   Днес, на 18 март 2013 г. такива базплатни кардиологични прегледи се провеждоха в село Мамарчево. 32-ма бяха прегледани от д-р Черкезов, като 12 от тях са насочени към болнично лечение, а на други са изписани лекарства. Жителите и на двете села останах изключително доволни, като има вариант при повече желаещи през другия месец отново да се проведат прегледи.

  На 25 март от 10 часа предстоят безплатни кардиологични прегледи в град Болярово, а до 15 април и в още три населени места- Голямо Крушево, Стефан Караджово и Попово.

 

 

  

  •