Начало » Новини » Новинa
Актуално
Христо Христов се срещна с населението на Крайново

21 Март 2013

Христо Христов се срещна с населението на Крайново

 

Лора Величкова

 

 

   На 19 март 2013 година кметът на община Болярово посети село Крайново, за да се срещне с населението там,  да даде отчет за извършеното през изтеклата 2012 година и да разясни на крайновци какво предстои да се случи в селото им през годината.

   Освен общинският кмет, гост на селото беше и придружаващият го главният експерт „Териториално и селищно устройство" Васил Палов.

    Кметският наместник Ангелина Василева представи пред населението си  подробени отчет за извършеното от нея през изминалата година, а също и на предстоящото да се случи в Крайново. След нея Христо Христов също представи по-важното за селото от изминалата година, свършено в общината и в частност в Крайново. Според инвестиционната програма през тази година предстоят ремонти тук, споделиха Христо Христов и специалистът в тази област Васил Палов. Някои от тях са- чакълиране на пътя за параклиса в селото, една от улиците в селото, кметството.

  Сред културните мероприятия през тази година се откроява честването на 100 години от създаването на селото в края на август, по този повод ще бъде представена и книга за селото.

   След като отговори на поставените от присъстващите крайновци въпроси, кметът ги призова да се включат в предстоящото пролетно почистване на 20 април. Приятно впечатление направиха изказванията на част от присъстващите, в които изказаха задоволството си от кметския наместник- винаги отзоваваща се на проблемите им с готовност. 

  •