Начало » Новини » Новинa
Актуално
Христо Христов се срещна с жителите на Денница

22 Март 2013

Христо Христов се срещна с жителите на Денница

 

Лора Величкова

 

  На 20 март 2013 година от 11 часа се състоя срещата на общинският кмет Христо Христов с жителите на село Оман. Освен общинският кмет, гости на селото бяха и заместник-кметът Нина Терзиева и главният експерт „Териториално и селищно устройство" Васил Палов.

  Отчет за извършената работа през 2012 година пред населението представи кметският наместник Димитрина Хаджиева. От него стана ясно, че в селото няма проблеми с водоснабдяването, но с електроснабдяването нещата стоят по друг начин. Денница, като и Оман, са селата в общината, които се обслужват от Средец, а не от КЕЦ-Елхово и оттам възникват проблемите при аварии- невинаги пристигат бързо за отстраняването. Общинското ръководство, отговори по-късно Христо Христов ще прави всичко възможно да промени това.

   Самият общински кмет също ноправи кратък отчет пред присъстващите и поясни какво е свършено и какво предстои в общината и по-конкретно в селото. Отпуснати са 27 500 за полагане на асфалт между селата Оман и Денница. Ремонти ще бъдат извършени пред годината и на кметството и на селската чешма.

  След изслушването на отчетите, присъстващите зададоха конкретни въпроси. Тъй като служителки от Бюрото по труда, по договор с общината, ходят по определени села, жителите на Денница, помолиха и при тях да има тази услуга. Отговорът на представителите на общинското ръководство беше,че това ще се случи. На останалите въпроси и искания също получиха задаволителен отговор. 

  •