Начало » Новини » Новинa
Актуално
Христо Христов посети Дъбово

22 Март 2013

Христо Христов посети Дъбово

 

Лора Величкова

 

  На 21 март 2013 година от 9.30 бе поредната среща с населението на общинският кмет, този път- в Дъбово. Освен него гости на селото бяха и председателят на Общински съвет- Болярово Атанас Дженков, заместник-кметът Нина Терзиева и главният експерт „Териториално и селищно устройство" Васил Палов.

   Кметският наместник Снежана Стоянова представи на жителите на Дъбово своя отчет за извършеното от нея през изминалата година, а Христо Христова допълни отчета й и посочи какво конкретно предстои да се направи в селото през настоящата година. Желанието на общинското ръководство е да се внесе проект за ремонт на пътя Стефан Караджово- Елхово и чрез Програмата за развитието на селските райони да се търси финансиране при евентуално одобрение. По същото програма ще се внесе и проект за ремонт на църкавата в селото. Ремонт, предвиден по инвестиционната програма в Дъбово е и на сградата на кметството.

   Общинският кмет съобщи,че както и в други населени места, предстоят безплатни кардиологични прегледи в съседното Попово и може някой от Дъбово също да се запише при нужда.

   След двата отчета на присъстващите се даде възмогност да зададат въпросите си, на които гостите отговориха. 

  •