Начало » Новини » Новинa
Актуално
Среща с населението на Оман

25 Март 2013

Среща с населението на Оман

 

Лора Величкова

 

 

  На 20 март 2013 година от 13 часа беше срещата на общинският кмет Христо Христов, заместник-кметът Нина Терзиева и главният експерт „Териториално и селищно устройство" Васил Палов с населението на село Оман.

  Още с влизането в селото прави впечатление чистотата и привитливият вид на това населено място. Това се дължи на тримата работника по програмата „Нов избор- „Развитие"- Мария Дойнова, Веселин Желязков, които са озелените ли и Стоян Пейкин(пътен строител). Те изпълняват отговорно и съвестно работата под ръководството на кметският наместник Мара Минева  си и са наистина работници за пример. Направили са си и уютна стая за отдих. На снимката може всички да видят това и да се поучат от тях.

   На срещата с населението кметският наместник представи своя отчет за извършеното през 2012 година, а после кметът Христо Христов също запозна жителите на Оман с извършеното за общината и за селото през предходната година и предстоящото през настоящата. Предстои да се внесе проект за църковния храм в Оман, който наистина е уникален и при евентуалното му одобрение по Програмата за развитие на селските райони, ще бъде изцяло обновен. Ремонт предстои на сградата на кметството и на селската чешма. Както и на пътя Оман- Денница.

   Много бяха въпросите зададени от жителите тук и на всички получиха конкретен отговор. Всички се надяват че с предстоящите ремонти селото ще придобие още по-добър облик и това наистина ще е така.

 

  •