Начало » Новини » Новинa
Актуално
Посрещане на пролетта с веселие, песни и танци

26 Март 2013

Посрещане на пролетта с веселие, песни и танци

 

Лора Величкова

 

 

   На 22 март 2013 година членовете на пенсионерски клуб- Болярово отбелязаха настъпването на пролетта с весело тържество в ресторант „Казино".

  Новоизбраната председателка Елена Николова се обърна към всички присъстващи, поздравявайки ги с настъпването на най-красивият сезон, символ на новото начало, на живота. Тя благодари на всички от името на новоизбраното ръководство и им пожела да са здрави и усмихнати като пролетта, да се радват и празнуват настъпването на събуждащата се за нов живот природа, с красивите пъстри цветя.

  Много весело протече тържеството, с песни, танци и хора и много настроение до късния следобед. Николай Караджов зарадва със своите музикални изпълнения присъстващите, със своите изпълнения поздрави и останалите членове на пенсионерския клуб Станчо Петров.

   С весел празник посрещна пролетта и населението на село Ружица. С курбан за здраве и почерпка за всички, дошли на празника, посрещна кметският наместник населението си. Песни, танци и смях огласяха до късно площада на селото.

   В село Воден пък посрещнаха пролетта   на  пикник  в местността "Малкия извор".

 

  •