Начало » Новини » Новинa
Актуално
Боляровските пенсионери отново отбелязаха подобаващо празника си

1 Октомври 2013

Боляровските пенсионери отново отбелязаха подобаващо празника си

 

Лора Величкова

 

 

   И тази година боляровските пенсионери отбелязаха подобаващо своя празник. С веселие, много песни и танци членовете на пенсионерски клуб - Болярово отпразнуваха 1. октомври - Международния ден на възрастните хора. Тържеството беше добре организирано и премина с много настроение.

  Официален гост на празника беше общинският кмет Христо Христов. Основната заслуга и средствата, без които този празник нямаше да стане факт, бяха на общинското ръководство. Специална благодарност за пореден път и на тях отправят всички присъствали в този ден в крайградския ресторант „Казино".

     Със слово по случай Международния ден на възрастните хора се обърна към всички , уважили тържеството председателката на боляровския пенсионерски клуб Елена Николова. Тя пожела на всички много още години здраве и все такива поводи да ги събират. Поздрав към пенсионерите отправи и кметът на община Болярово Христо Христов, като за пореден път напомни, че общинското ръководство винаги се е отзовавало на нуждите на старите хора , ще го прави и занапред. Защото те са най - заслужили почит, уважение и достойни старини.

   С поздрав към приятелите си пенсионери се обърна Станчо Петров - той им изпълни две песни - едната шеговита, отнасяща се за ежедневието на пенсионера и другата народна.

    Не липсваха и много хора, народни танци, смях и разговори, след празничния обяд до късния следобед.

    Боляровските пенсионери за пореден път доказаха ,че умеят да се веселят. Под мъдрото ръководство на чаровната Елена Николова, те отбелязват всеки празник в българския календар. В хода на празника се коментираха и нови бъдещи изяви, екскурзии и празници.      С нетърпение очаквам да споделя с читателите и за тях. А днес искам да поздравя всички пенсионери с техния празник и да им пожелая още дълги години да са здрави и все така жизнени и весели и да посрещат празниците с настроение и усмивка както досега!

 

  •