Начало » Новини » Новинa
Актуално
Нова придобивка за община Болярово

25 Ноември 2013

Нова придобивка за община Болярово

 

Лора Величкова

 

 

   На нова придобивка се радват от днес жителите на община Болярово. С нов багер бе снабдена тя днес и много общински служители и жители на Болярово излязоха да посрещнат новата така нужна машина, доставена от фирмата, спечелила обществената поръчка - „ДЖЕЙ СИ БИ ГРУП" ЕООД - град София. Стойността на багера е 111 600 лева.

    Кметът на община Болярово Христо Христов поздрави всички с тази така нужна и дългоочаквана придобивка за общината, поливайки я, както е по традиция, с шампанско. Общинският кмет сподели, че въпреки нуждата от нов багер, общината не е имала средства през предходните години, но сега вече са събрали от плащанията за такса смет и пожела да ни е честита новата машина и да се ползва повече по хубави поводи. Представителите на фирмата - доставчик  връчиха официално ключовете на багера на новия му водач - общинския служител Слави Иванов и той го подкара за първата демонстрация.

    Нека ни е честита новата машина, този чудесен своеобразен новогодишен подарък. Лично аз съм убедена, че това няма да е последната придобивка и повод за радост в приключващата 2013 година. 

  •