Начало » Новини » Новинa
Актуално
Великденско почистване на община Болярово

16 Април 2014

Великденско почистване на община Болярово

 

 

Лора Величкова

 

За поредна година в навечерието на Великденските празници, под организацията на общинското ръководство, се проведе пролетно и Великденско почистване на град Болярово и населените места на общината.

На 15 април 2014 година  в град Болярово всички служители на общинската администрация и различни ведомства излязоха навън, за да почистят своето населено място. Разпределени по райони да почистят града си, се включиха служителите на различни институции: общинска администрация, „В и К"- клон Болярово, ГПУ-Болярово, отдел „Социална закрила", ПК „Напредък", МП „Странджа", Защитеното жилище към ДВУИ- село Малко Шарково, Защитено жилище за възрастни хора, работещите по програма ОСПОЗ и новоназначените по Регионалната програма от този месец. Своя бригада по почистването имаха и СОУ „Д-р Петър Берон" и ЦДГ „Здравец".

Това се случи и в другите населени места на общината- не само в този ден, а през цялата седмица,предхождаща Великден, желаещите жители на останалите населени места на община Болярово се постараха да допринесат за почистването и освежаването на своето село.

Похвална е тази инициатива и усилията на всички, включили се в това пролетна почистване, а резултатите са видими. Всички участници във Великденското почистване допринесоха наистина общината ни да стане по- чиста, красива и едно по-добро място за живеене. Нека по-често мислим в тази посока и самите ние ще се чувстваме по-добре. Е да се включат по-голяма част от жителите на общината в почистването на 26 април  под мотото „Да изчистим България за един ден."А резултатите от труда ни ще ни радват всеки ден, излизайки навън и минавайки в по-чистите и уютни райони. 

  •