Начало » Новини » Новинa
Актуално
Месечна оперативка на общинския кмет с колегите си от населените места на община Болярово

27 Април 2014

Месечна оперативка на общинския кмет с колегите си от населените места на община Болярово

 

Лора Величкова

 

     На 25 април 2014 година от 13 часа общинският кмет Христо Христов проведе месечната си работна среща с кметове и кметски наместници на селищата от общината. На оперативката присъства и заместник-кметът Нина Терзиева.

    В началото Х.Христов напомни на колегите си,че тече подготовката за Евроизборите на 25 май и съобщи,че секционните избирателни комисии са формирани, а ако имат някакви проблеми във връзка с подготовката на помещенията или от какъвто и да е друг характер - да сигнализират своевременно. Съобщи още, че сред срещата им се открива официално предизборната кампания.

    Отправена бе и покана към всички за присъствие на тържеството в село Воден по повод 120 години социалистическо движение в селото. Датата е 10 май, началният час 10 часа, а официален гост ще е лидерът на социалистите и водач на листата с кандидатите за евродепутати Сергей Станишев.

    Общинският кмет призова за активно участие във всички населени места в кампанията „Да изчистим България за един ден" на 26 април.

     Съобщи и добрата новина, че от Министерски съвет са отпуснати 150 хиляди лева за възстановяване на пътищата в селата Крайново и Странджа, на които бяха нанесени щети поради засиленото присъствие на охраняващите държавната граница полицаи.

     Другата новина бе,че община Кофчаз, с която общината ни работи от години по трансгранични проекти има нов кмет - Мехмед Балджа. Той е посетил общината и е уверил ръководството,че сътрудничеството ни продължава.

   В края на срещата кметът и заместник-кметът отговориха на поставените въпроси от кметовете и кметските наместници. 

  •