Начало » Новини » Новинa
Актуално
Официално откриване на клон на „Инвестбанк” в Болярово

22 Май 2014

Официално откриване на клон на „Инвестбанк" в Болярово

 

Лора Величкова

 

      На 21 май 2014 година от 11 часа в град Болярово бе официално открит нов клон на „Инвестбанк" АД - Бургас. Събитието бе уважено от : народният представител от „Коалиция за България" Кирчо Карагьозов; регионалният директор на „Инвестбанк"-град Варна; Станислав Бояджиев директорът на финансов център - Бургас Пенчо Черкезов, общинският кмет Христо Христов, заместник-кметът Нина Терзиева, председателят на Общински съвет - Болярово Атанас Дженков. Присъстваха и общински съветници, служители от общинска администрация, жители на града.

     След като представи гостите, водещата София Минева даде думата на господин Бояджиев. Той сподели,че се радва отново да е в Болярово, тъй като и преди е работил с общината. Благодарение на общинския кмет, сподели той, отново ще работи с нас, отваряйки офис на банката и в град Болярово. „Инвестбанк", добави Станислав Бояджиев, е една от малкото останали изцяло български банки. С разкриването на офиса, напомни той, се създават и две работни места на млади местни хора. Пожела ползотворна съвместна работа.

     Кметът на общината Христо Христов се обърна към всички присъстващи, за да сподели, че за него е чест да присъства на днешното събитие. „Инвестбанк", добави той, работи с близо 45 общини, което може само да го радва. Добре е,че няма чужди капитали в нея, защото желанието на общинското ръководство е жителите да имат най-доброто обслужване и сами могат да избират от двата клона на различни банки в общината. В стремежът си да привлича повече клиенти, банката ще организира срещи с представители на различни сфери и области тепърва, допълни той и изрази своята благодарност към представителите на банката. В лицето на общината имат един добър партньор, увери ги той и им пожела успех.

 

      Народният представител Кирчо Карагьозов също изрази своето задоволство от днешното откриване, поредното, на което той има възможност да присъства. След което той, заедно с господин Бояджиев и общинският кмет прерязаха тържествено лентата и пожелаха успех на новия офис на „Инвестбанк" в Болярово.

  •