Начало » Новини » Новинa
Актуално
Народният представител Кирчо Карагьозов се срещна с боляровските пенсионери

22 Май 2014

Народният представител Кирчо Карагьозов се срещна с боляровските пенсионери

 

Лора Величкова

 

   На 21 май 2014 година народният представител от „Коалиция за България" от ямболска област Кирчо Карагьозов се срещна с пенсионерите в Болярово. На срещата присъстваха също общинският партиен лидер Атанас Дженков, кметът на община Болярово Христо Христов, заместник-кметът Нина Терзиева и секретарят Мария Чанева.

    Христо Христов поднесе от името на всички гости подарък на председателя на пенсионерския клуб в Болярово Елена Николова по повод нейния имен ден (на 21 май се честват Свети Константин и Елена).

    Кирчо Карагьозов се обърна към пенсионерите, споделяйки,че е щастлив да им гостува в техния клуб, на чието откриване преди година е присъствал. Разказа им за случващото се в държавата и обясни защо е важно левите да са водеща партийна сила в Европейския парламент. От години доминират десните, което осуетява отпускането на европейски средства за по-малките общини. Чест за нас е, добави народният представител,че именно Сергей Станишев е лидер на ПЕС. Напомни за добавките, които са получили при сегашното управление към пенсиите и предстоящото увеличение от 1 юли по т.нар. „швейцарско правило". Засегна много въпроси, актуални за страната ни, както и свързани с международната обстановка.

    След като изслуша въпросите на пенсионерите, той с готовност отговори и разясни своите виждания за по-добро бъдеще, по-малко безработица и привличане на повече европейски средства. В края на дискусията, той, както и общинският кмет, отново напомни, че по-доброто бъдеще на България е пряко свързано с избора, който ще направи всеки един от нас на 25 май 2014 година.

 

  •