Начало » Новини » Новинa
Актуално
ЦДГ „Здравец” изпрати бъдещите първокласници

30 Май 2014

ЦДГ „Здравец" изпрати бъдещите първокласници

 

Лора Величкова

 

    На 30 май 2014 година в ЦДГ „Здравец" изпратиха бъдещите първокласници. В този ден, част от подготвителната (предучилищна) група „Мики Маус" изнесоха богата програма за последен път пред своите учители, родители и приятели. Те доказаха,че са с богати познания и готови за първи клас. Чудесната им подготовка се дължи на неуморните им преподавателки Султанка Димитрова и Стефка Палова.

   Директорът на ЦДГ „Здравец" - Болярово Калина Гюрова представи гостите: бъдещата учителка на първокласниците в СОУ „Д-р Петър Берон" - госпожа Пролетка Петрова, госпожа Милена Велева, която за пореден път дари на децата почерпка за празника и парична награда, родителите на децата.

   Бъдещите първокласници представиха пред всички тях много богата програма - те пяха, рецитираха, танцуваха. С песнички и стихчета за азбуката, те показаха, че вече я знаят, и дори я казаха пред всички гости заедно. Весела песничка за математиката и стихчета, показаха познанията им за числата. А въпросите от няколко области на знанието, никак не ги затрудниха и с отговорите си, те зарадваха както учителките си, така и гордите родители.

   Не липсваха и народни песни и танци, който предизвикаха бурни аплодисменти от гостите и доказаха,че талантите на бъдещите първокласници са много и разнообразни. В края на тържеството Калина Гюрова благодари на учителките, постигнали тези добри резултати и поздрави децата за чудесните изпълнения. А госпожа Петрова каза на родителите срока, в който трябва да запишат бъдещите първокласници на училище.

    Бъдете все така упорити и ученолюбиви, мили деца! Ще се видим на първия учебен ден, но вече в училище! 

  •