Начало » Новини » Новинa
Актуално
Уют и свежо настроение

3 Юни 2014

Уют и свежо настроение

 

Бинка Величкова

 

    Нашето динамично, свърхнапрегнато ежедневие би било труднопоносимо без миговете за релаксация, които си подаряваме понякога. Е, ако това става в уютна, отморяваща обстановка - толкова по-добре!

   Едно такова прекрасно заведение за отдих в приятна атмосфера е функциониращото от януари 2014 година в Болярово. То носи наименованието кафе-аперитив „Фреш" и се намира в централната част на града ни. Заслугата да заработи, предлагайки богат асортимент от сандвичи и напитки, е на съдържателя му Иван Ставрев. Съвременното кухненско оборудване спомага за бързото приготвяне на принцеса, хамбургер, джоб или друг вид подкрепяща закуска, при това - с отлични вкусови качества! А други клиенти посядат просто на кафе, пред чаша газирана напитка или натурален сок. Чистотата и уютът вътре създават усещането за свежест и бързо подобряват настроението на всеки посетител. Налага се и усетът за стил в интериора. А от стените поглеждат репродукции на картини с лика на В. Левски и снимки, отразяващи исторически моменти от живота на Апостола.

    Бърз и внимателен при обслужването на клиентите си, спокоен и ведро усмихнат, г-н Ставрев също допълва чудесната атмосфера. Понякога, когато не са служебно заети, му помагат и неговите двама работливи синове - старателни и отговорни, учтиви и с чувство за хумор.

    Най-убедителното доказателство, че хората се чувстват отлично в това приятно място за отмора, е засилената посещаемост. Ежедневно масите са заети - и външните, и вътре в обновеното стилно помещение

    Изразеното от мене становище няма рекламно предназначение! Просто ме радва фактът, че още една придобивка освежи Болярово с успешен старт. 

  •