Начало » Новини » Новинa
Актуално
Месечна работна среща на общинския кмет с колегите му от населените места

24 Юли 2014

Месечна работна среща на общинския кмет с колегите му от населените места

 

Лора Величкова

 

    На 23 юли 2014 година от 11.30 часа общинският кмет проведе своята месечна оперативка с колегите си кметове и кметски наместници от населените места на община Болярово. На оперативката присъства и заместник -кметът на общината Нина Терзиева.

    Няколко бяха основните и приоритетни въпроси, засегнати от г-н Христов.

    Първият бе необходимото вземане на спешни мерки относно рушащи се стари сгради, представляващи опасност в някои от населените места. Предстои да бъдат отрязани и някои особено опасни тополи, допълни общинският кмет.

    Информира колегите си и на какъв етап и рязането на дърва и доставката им по населените места, както и събираемостта на парите за дървата за огрев, които и тази година запазват цената си.

    Предстоят ремонти в почти всички от селищата на общината, които са заложени по капиталовата програма, стана ясно също на оперативката. Господин Христов напомни на колегите си за мерките за сигурност, взети в решенията на общинската епизоотична комисия, тъй като в село Малко Шарково има открит случай с признаците на  болестта „син език". Той остава единствен, възможно е и да няма друг.

    В края на работната среща Христо Христов отговори на въпросите, поставени от колегите му. Част от тях бяха продължаващите проблеми със служителите от програма „Сигурност".  

  •