Начало » Новини » Новинa
Актуално
Те превърнаха своето гостуване в празник

11 Август 2014

Те превърнаха своето гостуване в празник

 

Лора Величкова

 

    В празник и за двата клуба се превърна гостуването но боляровските пенсионери на кукоревските. В слънчевата утрин на девети август 2014 година част от членовете на пенсионерския клуб на град Болярово се отправиха в село Кукорево по покана на членовете на местния клуб „Надежда".

   Преди да бъдат посрещнати с пита и музика в самия клуб, боляровци посетиха едно от заведенията в селото - красив оазис със зеленина и цветя, където бяха почерпени с кафе и чай от домакините.

   Пристигайки в залата на клуб „Надежда", гостите бяха приветствани от председателя Тодор Тодоров, а след това с мили благодарствени думи се обърна към него председателката на боляровските пенсионери Елена Николова. Разменени бяха и цветя и подаръци в знак на добри чувства. Приятелството на двата клуба датира от 9 септември 2011 година и всяка тяхна среща се превръща във весел празник.

    Поздрав към присъстващите от двата клуба отправи и Димитър Павлов. Впрочем неговото случайно запознанство с кмета на община Болярово стана причина да започне тази дружба. Приятно ми е, спомняйки си,че се свърза с мен тогава и всичко се разви така благоприятно. И до днес той получава вестника и запознава всички със събитията в общината ни. Радваща е оценката на работата ми и то от бивш сътрудник на вестника някога, в самото начало.

    До късния следобед членовете на двата клуба танцуваха, пяха и разговаряха с много настроение. С песни и весели истории Станчо Петров, Иван Караджов и други боляровци забавляваха домакините. Техни членове също демонстрираха певческите и разказваческите си умения.

     На раздяла членовете на двата клуба изразиха задоволството си от поредната емоционална среща и си пожелаха в най-скоро време нова - този път на територията на община Болярово. За да споделят нови радостни мигове - защото заедно винаги за тях е весело.  

  •