Начало » Новини » Новинa
Актуално
Детски футболен турнир по повод празника на град Болярово

24 Октомври 2014

Детски футболен турнир по повод празника на град Болярово

 

Лора Величкова

 

     На 22 октомври 2014 година се проведе детски футболен турнир.Турнирът бе едно от мероприятията по повод празника на град Болярово. Организатори бяха община Болярово и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

    Турнирът бе открит от кмета на община Болярово Христо Христов, който приветства четирите отбора - участници на новия градски стадион в Болярово. Гост на турнира бе

председателят на ОС на БФС -Ямбол Альоша Лужецки. Той пожела успех на отборите на Болярово, Стралджа и село Чарган и подари на общинския кмет нови мрежи за вратите на изцяло обновения по транграничен проект градски стадион. На турнира присъства и заместник-кметът на община Болярово Нина Терзиева.

    Два бяха отборите на Болярово, които играха с другите два - на Стралджа и село Чарган.

След оспорван двубой първи станаха отборът на Стралджа, а втори остана отборът на Чарган. Третото място бе за по-малките боляровци - сборен отбор на шести и седми клас, а четвърти станаха осмокласниците на Болярово.

    Грамотите и наградите (футболни топки) на отборите бяха връчени от кмета на общината на новоизградената сцена в центъра на Болярово. 

  •