Начало » Новини » Новинa
Актуално
Последна оперативка за годината на общинският кмет с колегите му от населените места

19 Декември 2014

Последна оперативка за годината на общинският кмет с колегите му от населените места

 

Лора Величкова

 

На 18 декември 2014 г. общинският кмет Христо Христов проведе последната за годината работна среща с колегите си кметове и кметски наместници на населените места на територията на общината. На оперативката присъства и секретарят на община Болярово Мария Чанева.

Г-н Христов уведоми колегите си за оставащите мероприятия до края на годината, предимно празнични. Благодари им за успешната съвместна работа и през тази година и насочи вниманието им към основните задачи в предстоящата 2015 г. Като цяло, заяви той, правейки равносметка на изминалата 2014 г., тя беше една от най-успешните през мандата, поради големият брой проекти, по които се работеше. През 2015 година предимно ще се правят такива, в очакване на новите мерки, които предстои да бъдат утвърдени и по които ще може да се кандидатства.

Госпожа Чанева също се обърна към кметовете и кметските наместници, за да им съобщи че през предстоящата година е необходимо да се премине към комплексно административно обслужване.

Отношение също изразиха кметът на село Стефан Караджово  Тодор Куртев и кметският наместник на село Воден Елена Анева. Г-н Куртев благодари на общинския кмет за усилията, които е положил продажбата на балнеосанаториума в селата да стане факт. Това е един чудесен новогодишен подарък за както за караджовци, така и за жителите на общината.

Госпожа Анева пожела на всички една наистина много успешна година и в личен, и в професионален план. 

  •