Начало » Новини » Новинa
Актуално
Весел новогодишен съвместен празник на боляровските и елховските пенсионери

22 Декември 2014

Весел новогодишен съвместен празник на боляровските и елховските пенсионери

Лора Величкова

     На 19 декември 2014 година членовете на пенсионерски клуб „Надежда" - гр. Елхово бяха домакини на веселия съвместен новогодишен празник с боляровските пенсионери. Всички заедно, те отпразнуваха настъпващите коледни и новогодишни празници в ресторант „Камбаните" - гр. Елхово. Инициативата бе на председателките на двата клуба  - Гергана Торнозова и Елена Николова. Специален гост на тържеството бе усмихната и сърдечна Мариана Милева, служител на община Елхово.

     С поздрав към всички присъстващи се обърна председателката на пенсионерски клуб „Надежда" Гергана. Тя поднесе на г-жа Милева в знак на благодарност букет. Мариана Милева благодари сърдечно и пожела на всички пенсионери дълги още години здраве, жизненост и много още празници да ги събират все така заедно. Председателката на боляровския пенсионерски клуб Елена Николова също се обърна към всички с коледни и новогодишни пожелания.

     За присъстващите имаше новогодишна томбола, организирана от ръководствата на двата клуба, награди получиха и отговорилите на гатанките, зададени от остроумната председателка на елховлии Гергана, която е родом от село Оман, община Болярово.

Две коледарски групи посетиха празнуващите пенсионери, изричайки благословии и пожелания, хващайки се на хорото с всички тях.

     Танците не спираха през цялата нощ, а за настроението на всички се грижиха музикантите Тодор Ангелов и С. Тошев.

     Поздрав към всички бе артистично изиграната сценка от представителки на пенсионерски клуб „Надежда", те поздравиха всички приятели и с няколко песни.

     Несъмнено за всички ще остане незабравим този съвместен празник! Вероятно ги очакват много още такива- и все заедно. Желая им ги от сърце и ще се радвам да съм отново с тях! 

  •