Начало » Новини » Новинa
Актуално
Предпразнични срещи в социалните заведения на общината

24 Декември 2014

Предпразнични срещи в социалните заведения на общината

 

Лора Величкова

 

      И тази година общинското ръководство в лицето на кметът Христо Христов, заместник-кметът Нина Терзиева и председателят на Общинския съвет Атанас Дженков не пропуснаха да посетят предпразнично социалните заведения на територията на община Болярово. Освен че изказаха своите новогодишни пожелания и разговаряха за радостите и трудностите на всяко от тях, те занесоха на всички коледна почерпка по повод настъпващите светли празници.

      Жените от Защитеното жилище в Болярово към ДВУИ-с. Малко Шарково посрещнаха гостите с искрена радост, поздравиха ги с празничната си програма и поднесоха на всеки изработена от тях коледна картичка.

Картички и благодарност получиха общинските ръководители и в ДВУИ в село Малко Шарково, където дори си имаха Дядо Коледа и Снежанка и тържество по случай настъпващите празници.

      Щастливи от вниманието бяха и възрастните хора от Защитено жилище в Болярово и потребителите на ЦСРИ - Болярово. Те поздравиха гостите със стихове и песни и споделиха за своя живот, осмислен, благодарение на тези услуги.

      В Дома за стари хора в село Воден също имаше коледно тържество и гостите от общинското ръководство бяха посрещнати с радост и благодарност.

Несъмнено ползотворни и приятни са тези ежегодни срещи - не само по празници,а и по-различни поводи. Потребителите на тези социални услуги разбират,че не са забравени и имат възможност да изкажат своята благодарност, да споделят тревогите си. А членовете на общинското ръководство да се уверят,че са полезни и социалната политика на общината е наистина от първостепенно значение и трябва да продължи по този начин.

     Нека са честити светлите празници на всички тях и още дълги години да ги посрещат все така - весели и заедно! 

  •