Начало » Новини » Новинa
Актуално
Христо Христов е за шести път кмет на община Болярово

26 Октомври 2015

Христо Христов е за шести път кмет на община Болярово

Девет общински съветници от листата на социалистите, победи и в останалите населени места за кметовете, единствено в Стефан Караджово ще има балотаж

    Поредна победа на социалистите в община Болярово бе постигната и на тези избори. Около 80 % бе общата избирателна активност. Със 78% Христо Христов отново е общински кмет. Девет са общинските съветници на социалистите в бъдещия местен парламент, а двама са от ПП ГЕРБ.

    Единствено в село Стефан Караджово ще има балотаж - на него кандидатът на „БСП - лява България" Димитър Стоянов Димитров и независимият кандидат, с подкрепата на „Атака" Тодор Стоянов Куртев. Във всички останали населени места победата отново е за социалистите. Кмет на село Мамарчево е Марчо Тодоров Добрев, на село Воден - Елена Петрова Анева. След убедителна и безапелационна победа кмет на село Голямо Крушево е Костадин Иванов. Нов кмет има и село Шарково - това е най-младият кмет в общината Иван Янчев Апостолов. На село Малко Шарково кмет е Тодорка Димитрова Метаксова, а на село Попово- Ангел Димитров Апостолов. 

  •