Начало » Новини » Новинa
Актуално
ЦНСТ - село Мамарчево с мероприятие по повод празника на Болярово

27 Октомври 2015

ЦНСТ - село Мамарчево с мероприятие по повод празника на Болярово

      Ръководството, персоналът и потребителите на двете последно разкрити и съвсем нови социални услуги - двата центъра за настаняване от семеен тип (за възрастни хора с физически увреждания и за възрастни хора с деменция) също проведоха мероприятие във връзка с празника на град Болярово - 26 октомври (Димитровден). Празничното мероприятие бе съвместно с пенсионерския клуб в село Мамарчево с председател Екатерина Димитрова. Жените от селото (членове на пенсионерския клуб) бяха приготвили богата празнична почерпка, демонстрирайки кулинарните си умения. Те донесоха всичко това в ЦНСТ - село Мамарчево, за да покажат на потребителите уважението си към тях и да ги накарат да се чувстват добре приети от жителите на селото.

    Гости на празника бяха дългогодишният кмет на община Болярово Христо Христов, временно изпълняващата длъжността кмет на общината Нина Терзиева, досегашният кмет на селото Марчо Добрев и временно изпълняващата тази длъжност Кера Петрова.

     Управителят на двете социални услуги Миряна Иванова се обърна към всички, уважили този празник с добре дошли. Христо Христов също изрази увереността си, че потребителите ще се чувстват добре и ще са винаги така посрещани от сърдечните мамарчевци. Предстои да постъпят и нови и капацитетът на това ново и уютно социално заведение да бъде запълнен. Сподели, че с радост ще е гост и на много бъдещи тържества и тук, и в пенсионерския клуб и поднесе своя подарък на потребителите в ЦНСТ.

    Местните жителки разказаха за празнуването на Димитровден през годините. Една от потребителките - Гена Апостолова, която също от селото се включи в разговорите и веселието с радост. Разбира се, останалите също. Това бе едно добро начало на бъдещи добри взаимоотношения и общи мероприятия!

 

  •