Начало » Новини » Новинa
Актуално
Децата от ЦДГ „Здравец” изпратиха тържествено есента

29 Октомври 2015

Децата от ЦДГ „Здравец" изпратиха тържествено есента

Лора Величкова

      Тържество по случай изпращането на есента бе организирано в ЦДГ „Здравец" - град Болярово на 28 октомври 2015 година. Децата от двете групички - малките от „Буратино" и по-големите (бъдещи ученици) от „Мики Маус" представиха своите умения да рецитират пеят и да участват в интерактивни игри.

      Гости на тяхното мило представление бяха Нина Терзиева (временно изпълняваща длъжността кмет и председател на МКБППМН), Милена Манолова (секретар на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни), родители и близки.

     Дечицата изпяха няколко песнички за есента и промените в природата при смяната на годишните времена, рецитираха стихотворения и танцуваха. Госпожица Диляна Димитрова задава на децата гатанки, под формата на забавна игра те търсеха скритите пликове в залата и отговаряха на въпросите в тях. След това от частите сглобиха пъзел - кошница с плодове.

    След бурните аплодисменти госпожа Нина Трезиева обяви парична награда от общинското ръководство от сто лева - по повод участието на децата в празника на града. Връчи и наградите на отличените в конкурса за рисунка на МКППМН на тема „Моят роден край": Теодор Иванов, Калоян Терзиев, Сияна Славова и Емилия Начева, пожелавайки на всички деца бъдещи успехи в изявите им. 

  •