Начало » Новини » Новинa
Актуално
Общинският кмет Христо Христов посети ЦНСТ- с. Мамарчево

20 Ноември 2015

Общинският кмет Христо Христов посети ЦНСТ- с. Мамарчево

Лора Величкова

      След встъпването си в длъжност преизбраният за шести път за общински кмет Христо Христов посети двете най-нови социални услуги - Центъра настаняване от семеен тип за възрастни хора с деменция (с капацитет 15 потребители) и Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора с физически увреждания (с капацитет 8 потребители) в село Мамарчево.

      Общинският кмет се срещна с всички настанени потребители до момента. От  разговорите с тях, стана ясно,че са доволни от предоставяната им услуга, от социалното заведение, отношението на управителя и персонала.

      След разговор с потребителите, Христо Христов се срещна и с назначения до момента персонал. Той сподели с тях увереността си,че под ръководството на управителя си - младата Миряна Иванова, те ще съумеят да дадат най-доброто от себе си, обгрижвайки потребителите и предоставяйки качествена услуга. Кметът ги увери, че винаги ще имат неговата подкрепа, а също и на кметът на село Мамарчево - Марчо Добрев. Винаги могат да се обръщат към тях, при необходимост. Господин Христов призова присъстващите да споделят, ако имат някакви проблеми, въпроси, предложения. Всяко начало е трудно, сподели той, но вижда положителни резултати, а това социално заведение тепърва ще допълва капацитета си и ще се назначават още хора, ще им бъде осигурена кола и всичко, което е необходимо занапред, увери ги кметът.

     На раздяла им пожела успешна работа и ведро настроение, което да радва потребителите, за да продължават да изживяват спокойно страните си в този приветлив настоящ техен дом, обгрижвани и щастливи. 

  •