Начало » Новини » Новинa
Актуално
Заедно винаги е по-весело

22 Декември 2015

Заедно винаги е по-весело

Бинка Величкова

       Декември - последният месец от годината, е всякога наситен с празнични емоции, светли очаквания и незабравими часове за веселие и забавления.

       Членовете на пенсионерския клуб - град Болярово поканиха своите приятели от село Кукорево, за да празнуват заедно. В очакване на Коледа и Новата 2016 година, те се събраха на 18 декември 2015 година в уютния бар-ресторант „Странджа", където посрещнаха гостите си от голямото и спретнато ямболско село Кукорево. Приветствани от сладкодумната домакиня на тържеството - председателката на боляровския клуб Елена Николова, гостите отговориха достойно. Председателят на пенсионерски клуб „Надежда" Тодор Тодоров благодари за топлите думи и сърдечното посрещане, а после поднесе дарове от името на гостите: красиви цветя (коледни звезди), изящен сервиз и книга за народния лечител и техен съселянин Желязко Узунов.

      Трогнати от любезността им, домакините побързаха да ги поканят на първото хоро за вечерта. А след питателната, изискана вечеря се заредиха поздрави и песни. Даровити  певици има и в двата клуба. Това те доказаха със своите великолепни изпълнения - и хорови, и като солистки. А всяко следващо хоро беше сякаш по-игриво и по-динамично от предходното! Елемент на изненада внесе и разиграната томбола, чрез която всеки провери своя късмет и получи нещо - за спомен от тази хубава, задружна вечер. Защото когато хората са заедно, става някак по-светло в душите и по-весело пулсират сърцата. Нека и занапред бъде така - 2016 година да е наситена с приятелски срещи и забавни инициативи между членовете на двата клуба! За да има повече радост и разнообразие в дните им. Защото го заслужават! 

  •