Начало » Новини » Новинa
Актуално
In memoriam

12 Януари 2016

In memoriam

 

Печално сбогуване

с Георги Колев Георгиев

(22 януари 1958 г. - 26 декември 2015 г.)

Внезапно напусна света на живите един скромен, добър, достоен за почит човек - на 26 декември 2015 г. Скръбната вест за неговата неочаквана кончина ни смути и опечали. Накара ни да обърнем поглед към делата на една уважавана личност и трудолюбив ръководител, с чувство за отговорност към хората и административните си задължения на ръководещ кадър. От 1999 г. е кметски наместник на с. Ситово, а по-късно, с намаляването на населението в село Иглика, съвмести и двете кметски длъжности.

Всички го познавахме като тих, приятен и сериозен човек с дружелюбно излъчване, старателен и с усет за ред, добър организатор. Благодарение на тези негови качества прекрасният кът за отдих „Белянката" край село Иглика винаги бе изрядно поддържан, а ежегодните събори там през август протичат великолепно.

Екипът на редакцията изказва сърдечни съболезнования на семейството и близките му! От името на общинското ръководство, на административния екип и на всички, които ще го помним и тачим - искрена съпричастност и поклон пред светлата памет на господин Георги К. Георгиев!

 

                                                                                                                  Бинка Величкова

 

  •