Начало » Новини » Новинa
Актуално
Селата Ситово и Иглика с нов кметски наместник

12 Януари 2016

Селата Ситово и Иглика с нов кметски наместник

От 8 януари 2016 година селата Ситово и Иглика имат нов кметски наместник. Назначаването на Станка Георгиева Табурова се наложи поради внезапната кончина на непрежалимия и уважаван дългогодишен кметски наместник Георги Колев Георгиев.

На 11 януари 2016 година общинският кмет Христо Христов представи пред жителите на селата Ситово и Иглика новия кметски наместник. На срещата присъства и председателят на Общински съвет - Болярово Атанас Дженков. Тя започна с едноминутно мълчание в памет на Георги Колев Георгиев. Христо Христов сподели общата мъка от внезапната смърт на този добър, уважаван и обичан човек. Неговите думи бяха подкрепени от присъстващите, за които досегашният кметски наместник ще остане в спомените им като всеотдаен и човечен, непрежалим съселянин.

Христо Христов сподели, че кандидатките за поста кметски наместник са били две и изборът на общинското ръководство е била кандидатурата на Станка Табурова. Досегашната социална работничка в ЦНСТ - с. Мамарчево получава подкрепата и на мнозинството от Общински съвет - Болярово. Това заяви председателят Атанас Дженков, пожелавайки й успех в бъдещите начинания.

Госпожа Табурова сподели пред съселяните си, че съзнава отговорността, която поема и е убедена,че ще намери сили да работи за благото на всички жители на селата Ситово и Иглика. В края на срещата тя почерпи присъстващите, които й поднесоха поздравления по двоен повод - новият пост и рожденият ден на нейния внук. 

  •