Начало » Новини » Новинa
Актуално
Христо Христов с национален златен приз „Човешки ресурси“

15 Януари 2016

Христо Христов с национален златен приз „Човешки ресурси"

Поредното заслужено отличие отново постави общинския ръководител Христо Христов сред най-успешните кметове в страната. С национален златен приз „Човешки ресурси 2015" кметът на община Болярово бе удостоен по решение на редколегията на списание „Човешки ресурси", управителните съвети на Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията и „Национално сдружение на организациите на социалните услуги".

Наградата (плакет и диплом) беше връчена на г-н Христов от изпълнителния директор на Националното сдружение на общините в Република България госпожа Гинка Чавдарова. Тържествената церемония с благотворителен бал-концерт се проведе на 14 януари 2016 година в Централен дом на архитекта - град София. Специални поздравления Христо Христов получи от доц. д-р Ганчо Попов - председател на управителния съвет на фондацията и организацията, номинирали го за приза и издател и главен редактор на списание „Човешки ресурси".

Кметът на община Болярово благодари за оказаната му чест и сподели,че в нашата малка крайгранична община наистина се работи усилено във всички сфери.

За наградата, причините и заслугите за номинацията, труда и усилията на един успешен ръководител може да прочетете в специално интервю с общинския кмет в следващите броеве на списание „Човешки ресурси" и вестник „Крайгранична искра".

 

  •