Начало » Новини » Новинa
Актуално
Топлота и задушевност

23 Декември 2016

Топлота и задушевност

Бинка Величкова

         Рождество Христово (Коледа) и Нова година са сред най-очакваните и обичани зимни празници. Вълнуващи дни за духовно извисяване и нови надежди...

        Те бяха повод за празничния коктейл, даден от кмета на община Болярово Христо Христов в уютния бар-ресторант „Странджа" на 20 декември 2016 година. Присъстваха всички общински съветници, ръководители на обществени институции - от административния и образователен сектор, „Полиция", „Гранична полиция", „Противопожарна охрана"; представители на местния бизнес; кметове и кметски наместници; медийни представители от региона и областния център.

         В своето обръщение към гостите си очарователният домакин г-н Христов обобщи постигнатото през изтичащата 2016 година, като акцентувана ярките събития и постижения, обагрили облика на отминалите поти 12 месеца. Радва и фактът, че община Болярово приключва финансовата година без неразплатени задължения. Стабилност, която красноречиво подсказва разумната политика на административните органи в тази сфера и на общинското ръководство, упражняващо бдителност и системно спрямо финансовите дела.

      Топлота и задушевност имаше в благопожеланията на общинския кмет към присъстващите. А и в цялостната атмосфера на тихи и сърдечни разговори, наздравица и ласкави усмивки. Обстановка, съгрята от надеждите на хората, свързани с годината, която идва. Този дух на градивен оптимизъм нека властва и занапред  в душите им, подплатен от постигнатото и подхранван от ведрия тон на изреченото! 

  •