Начало » Новини » Новинa
Актуално
С истински коледни чудеса зарадва добрата фея воденските дечица

24 Декември 2016

С истински коледни чудеса зарадва добрата фея воденските  дечица

            Всички деца вярват в Дядо Коледа и в коледни чудеса. Подаръци от както от Дядо Коледа, така и от кмета на общината, получиха всички деца от ДГ „Здравец" и филиалите в навечерието на Рождество Христово.

          Истинско коледно чудо сътвори за децата от детска градина „Снежанка" - воденския филиал на ДГ „Здравец" добрата фея, в чиято роля чрез благородството си влезе новата учителка Галина Златинова Стоянова.

          Постъпвайки през тази учебна година, младата, красива и усмихната учителка се превръща действително в Снежанка и решава да помогне Дядо Коледа наистина да зарадва децата с подаръци. Така сътворява за тях коледно чудо. Тя се свързва с една група в социалната мрежа „Фейсбук", наречена „Подарявам от сърце". Там благородната учителка пише, че има дечица, които се нуждаят не само от играчки, но и от дрешки и обувки и призовава добрите и отзивчиви хора да им помогнат да отпразнуват една щастлива Коледа. Прекрасната „Снежанка" прави списък с желанията на децата (техните писма до Дядо Коледа) и моли всеки да избере дете, на което да помогне с подарък. Хората действително се отзовават и изпращат пакети по „Еконт", които лично и по своя инициатива младата Галина Стоянова ходи да получава. Истинска радост за всички е, когато виждат, че освен с дрешки, обувки и играчки, благородните дарители са изпратили и велосипед, тротинетка и два чифта ролери (мечтан подарък от всяко дете).

        Скромната и мила млада учителка споделя, че е поела тази инициатива, за да зарадва децата, защото за нея няма нищо по-прекрасно от детската усмивка.

         Децата получиха своите подаръци на тържеството, заедно с другите, от Дядо Коледа. Наистина усмивките им бяха изпълнени с радост и благодарност - това можете да видите от снимките. Те са благословени да имат истинска Снежанка - прекрасната Галина, сътворила чудото за тях! Нека чудесата продължат да се случват за тях, и за всички деца! А добрите феи, заслужаващи преклонение като Галина, да са повече! 

  •