Начало » Новини » Новинa
Актуално
Сърдечна благодарност за оказаната помощ

13 Януари 2017

Сърдечна благодарност за оказаната помощ

Станка Табурова

От една година съм кметски наместник на селата Ситово и Иглика, но никога до този момент не се бях сблъсквала с толкова тежка ситуация като затруднената зимна  обстановка през периода 31 декември 2016 г. -12 януари 2017 г.

Нямаше как да се справя с непроходимите пътища. Имаше моменти, в които бях наистина отчаяна, като случая на 12 януари, когато пътят Ситово-Шарково бе непроходим. Намесата на общинкото ръководство в лицето на кмета Христо Христов и заместник-кмета Нина Терзиева, както и на фирмата, избрана за снегопочистването и поддържането на пътищата в общината, решиха проблемите в този ден бързо и адекватно.

Искам да изкажа горещата си и искрена благодарност на няколко човека. На първо място на общинския кмет Христо Христов, който винаги ми е съдействал за всеки проблем. На второ място на заместник-кмета Нина Трезиева. Един отзивчив ръководител, без чиято бърза намеса не знаех как ще се справя. Много важни бяха и бързите реакции, отзивчивостта на оперативните дежурни в общината  - отправям благодарности и към всички тях!

Не на последно място моите благодарности са отправени към изпълнителния директор на „Технострой-инженеринг" АД - Ямбол господин Дойчо Дойчев, както и към Христо Манолов и всички служители на фирмата, помогнали да се справим през тези дни в трудната ситуация. Много специално искам да благодаря на водача на една от машините - господин Николай Жеков, който бе неотлъчно на терен винаги, когато се нуждаехме!

Не мога да не спомена и помощта на един от земеделските производители от село Ситово - Тончо Колев, който излиза неведнъж да чисти снега със собствена техника.

В края на благодарственото писмо не бива да пропусна и горещата си благодарност към господин Атанас Дженков, началник на район „ВиК" - Болярово. Той реши един тежък проблем с водата в селото с бързата си реакция при моето обаждане. Независимо от дебелата снежна покривка в селото от над 40 см в този момент, той моментално предприе действия.

 

Искрено съм убедена, че в трудни ситуации мога да разчитам и занапред на тези хора. Затова отново искам да им кажа от свое име и от името на жителите на Ситово и Иглика едно огромно благодаря!

  •