Начало » Новини » Новинa
Актуално
Красива пролетна изложба в НЧ „Стефан Караджа“

23 Февруари 2017

Красива пролетна изложба в НЧ „Стефан Караджа"

 

 

         Част от учениците, посещаващи библиотеката и компютърния клуб към НЧ „Стефан Караджа - 1904 г." - село Стефан Караджово направиха чудесна пролетна изложба. Голяма част  децата от село Стефан Караджово, ученици в местното основно училище, се събраха в читалището и заедно с новия читалищен секретар - младата и инициативна Галина Канева, изработиха красиви картички, които експонираха в изложба.

        Децата от ОУ „Стефан Караджа" винаги са били старателни и талантливи. Но чрез тези красиви творения, те показаха, че освен в любимото си училище, са инициативни и в извънкласните дейности. Винаги, когато имат възможност, посещават библиотеката, а младата библиотекарка им помага с удоволствие да намират необходимите за обучението им книги, като и развлекателни и интересни за тяхната възраст. Помага им и при търсенето на електронни източници и намира начин да предизвика интереса им към разнообрази занимания.

        Творенията им могат да бъдат разгледани от гордите родители и близки, както и от всички жители и гости на родното село на един от най-любимите национални герои - Стефан Караджа. 

  •