Начало » Новини » Новинa
Актуално
С победа завърши полусезона „Ботев“ – Болярово

21 Май 2017

С победа завърши полусезона „Ботев" - Болярово

Решаващ хеттрик на Калоян Иванов затвърди резултатът 5:2

 

          Последната среща за полусезона в 22 кръг на „А" областта група Ямбол на ФК „Ботев" - Болярово завърши с победа като домакин над ФК „Изгрев" - с. Меден кладенец.

        Малко след средата на първото полувреме, боляровци поведоха, откривайки резултата 1:0 с гол на Д. Димитров. Това попадение предизвика много радост и емоции сред многобройната публика на домакините. Но в самия край на полувремето гостите изравниха и първото полувреме завърши с равен резултат - 1:1.

        През второто полувреме момчетата от „Ботев" дадоха всичко от себе си и зарадваха феновете си с атрактивна игра и добри попадения. С гол на Калоян Иванов пред второто полувреме боляровци отново поведоха, а заслугата за следващото попадение и резултат 3:1 бе на Станислав Костадинов. Отново попадение на Калоян Иванов доведе до водещ резултат 4:1. Следващият гол бе на гостите,  но резултатът не остана дълго 4:2, защото с трети свой гол, Калоян Иванов затвърди победата на боляровци и оспорваното последно дерби за сезона завърши с резултат - 5:2.

         Така момчетата от ФК „Ботев" - Болярово завършиха пролетния полусезон с победа, решаващ за която се оказа хеттрика на Калоян Иванов, който затвърди освен победата и своята отлична игра през сезона. Боляровци продължават да се борят за по-предни позиции в крайното класиране и дават ясна заявка ,че това предсто 

  •